Barnfotografering utomhus


Jag vill skapa bilder som speglar just ert barns personlighet genom att fånga miner, kroppspråk på ett naturligt sätt.

Med mig som fotograf får ni både de klassiska porträttbilderna men också de roliga och spontana bilderna.

Vi kan träffas på en äng, en strand eller skogsparti lite beroende på årstid och väderförhållanden. Jag tycker om att reka fina platser men kan också komma hem till er.
"Jennie är en mycket trevlig och duktig fotograf. Hon tar uppdraget riktigt seriöst och ser ut fina fotoplatser eller så kan man komma med egna förslag. Jennie är en mycket lugn fotograf som gör att man känner sig trygg framför kameran. Vi kände verkligen att vi kunde vara oss själva och att hon fångade vår personlighet.
Jennie är även mycket bra med hundar och barn. Hon kunde verkligen fånga deras personlighet."

Robert & Evelina

LEKFULLA BILDER

SPONTANA OCH HÄRLIGA

LEKFULLA BILDER

SPONTANA OCH HÄRLIGA

Jag guidar er genom fotograferingen utan att be er sitta still och posera. Jag älskar att fånga ögonblicken som sker utan kraven. De där lekfulla, busiga bilderna. Kramas - lek - dansa. Ta en paus -fika. Släng löv - plocka blommor - känn vinden.

PERSONLIGA BILDER

var den du är

PERSONLIGA BILDER

var den du är

Låt ditt barn få vara barn. Vi hänger på. De kommer kanske inte göra som man säger, inte sitta still och le. Det får bli bonus. Med mig som fotograf får de gärna dansa, blåsa såpbubblor eller hålla i ballonger eller sin favoritnalle. Varje familj är unik.

BARN MED HUND

BÄSTA VÄNNEN

BARN MED HUND

BÄSTA VÄNNEN

Klart er fyrbenta familjemedlem kan vara med på vår fotografering. Min specialinriktning förutom barn och bröllop är just hundar. Jag har träffat och fotat mängder av dem och är såklart mer än väl välkomna.

"Barn med hund"

Nedan är ett galleri samlad med bilder med barn tillsammans med hundar

Barn med hund fotografering norrbotten
01 / 15

fyrfotade familjmedlemmen

barnens bästa vän

Har du varit med om att du försökt ta ett vackert foto på barnet och hunden tillsammans och hunden inte sitter stilla, bilderna blir suddiga, ljuset blir för dåligt och slutligen bara hundens svans har fastnat på bilden? De är levande varelser och har sina egenheter men med lite trix och knep är det fullt rimligt att det lyckas. Tålamod och tid finns det gott om när vi kombinerar just hund och barn för att få den där bilden du vill förstora och hänga upp på väggen därhemma.

Varför jag älskar att fotografera barn

fotografen

För barn är barn och jag jobbar på ett sådant sätt att jag låter barnen ofta vara naturliga. Ge plats åt deras spontanitet och personlighet är mitt mål. Ibland blir det kaos ibland mer kaos men lugn det ingår ;) Jag är van det, och jag är van att möta olika barn då jag jobbat med barn i ca 15 år inom skola och fritids.

Mängder av mobilfoton....

Varför anlita en fotograf?

Det har även jag och de är förvisso okej då det är ens ögonstenar men hallå! När man testat det mesta och lekt och laborerat med ljus, gått på de där misstagen slutligen börjar skapa något helt annat än en mobilbild. Hemligheten skulle jag vilja kalla systemkamera & Photoshop delvis men även kunskap och erfarenhet. Bilder som skapar WOW –känsla! De där bilderna som får dig att stanna upp. Vilja ha dina gullisar på en stor tavla på din vägg därhemma. Det som är omöjligt med en mobilbild i litet bildformat.

känslan när jag ser denna bild

Blir alldeles varm i hjärtat när jag såg denna bild på datorn för någon dag sedan. Mina egna barn när de var mindre. Jag känner oändlig glädje när jag tittar på den. Hör deras skratt. Det är just den känslan jag vill få ER att känna när ni ser på era barns bilder.


Så här går det till:Förfrågan

När ni skickat en bokningsförfrågan till mig (yey), som finns via formuläret längre ner på sidan, så kommer vi att prata igenom vilka platser vi ska vara på och lite annan spännande information för att göra fotograferingen så personlig som möjligt. Ni kommer få en pdf-guide med mer information om hur det går till och vi pratar med varandra om önskemålen. Vill ni hellre ringa så går det naturligtvis det med.


Bokning

När vi hittat ett datum i kalendern får ni ett mail som beskriver mer ingående vad du/ni behöver veta

Vi bestämmer en tid och en plats för fotograferingen. Vid eventuellt dåligt väder erbjuder jag fri ombokning.

Dagen innan hörs vi av och bestämmer exakt plats.


Fotografering

Är tänkt att det ska bli en härlig lekstund tillsammans med mycket bus skratt och kramar. Jag guidar er genom hela sessionen. Det kan variera i tid, därför är jag försiktig med att bestämma den innan, men oftast tar det mellan 20 min till 1.5 timme.Efter fotograferingen

Jag lägger ner mycket tid på bilderna jag skapar. Jag grundredigerar allihop som håller en god kvalité. En länk till ett personligt webgalleri skickas till er mailadress inom två veckor efter fotograferingen. Du markerar med ett hjärta vilka du vill ha. Alla bilder levereras färdigredigerade, digitala högupplösta för egna beställningar samt lågupplösta för web på ett usb-minne. Vill du köpa färdiginramade printar fixar jag givetvis det också


Investering och priser 2024


Efter fotograferingen, när du har sett bilderna väljer du vilken paket du vill beställa

a little fairytale

1800:-

a little fairytale

1800:-

3 digitala bilder både högupplöst för egna utskrifter samt lågupplösta för webb

memories in my heart

2700:-

memories in my heart

2700:-

5 digitala bilder som levereras på ett vackert usb-minne.
Förstoring i 30X40 cm.
Entrébiljetter för hela familjen till Nordpoolen i Boden

i want it all

4900:-

i want it all

4900:-

I detta paket ingår ALLA fullt redigerade bilderna på ett vackert usb-minne. Inramad förstoring i 30x40 cm.
Entrébiljetter för hela familjen till Nordpoolen i Boden.

I alla paket ingår:


 • Personlig moodboard/konsultation innan fotografering
 • Fotografering i mysig miljö som jag rekar innan ute eller i studion
 • Digitala högupplösta bilder (för egna utskrifter) 
 • Olika rekvisita som bla renskinn, vit pall i skinn, utvalda accessoarer med mera. 
 • Redigering av bilderna
 • Personligt onlinegalleri-välj ut dina favoriter


Fler bilder går att beställa efter fotograferingen både digitala bilder och från min produktlista. Tillval blomsterkrans (riktiga blommor) 400kr


I alla paket ingår:


 • Personlig moodboard/konsultation innan fotografering
 • Fotografering i mysig miljö som jag rekar innan ute eller i studion
 • Digitala högupplösta bilder (för egna utskrifter) 
 • Olika rekvisita som bla renskinn, vit pall i skinn, utvalda accessoarer med mera. 
 • Redigering av bilderna
 • Personligt onlinegalleri-välj ut dina favoriter


Fler bilder går att beställa efter fotograferingen både digitala bilder och från min produktlista. Tillval blomsterkrans (riktiga blommor) 400kr

Lediga tider april 2Lediga tider maj 4Lediga tider juni 5

Ibland går mina svar vilse så kika i skräpposten om ni inte fått svar inom 2 arbetsdagar alternativt maila till glimmastudio@gmail.com