Bröllopsfotograf Jennie Carnudd

Dagen när det är NI som är de glittrande stjärnorna. Det är er dag. NI skapar berättelsen genom att bjuda in mig att fotografera er och era nära och kära och vara vid er sida och fånga både de stora och små ögonblicken. När vännen torkar en tår, när brudnäbben fångar rosbladen på marken, de ögonblicken som ni inte alltid ser. Jag kommer att vara som en fluga på väggen stundtals, ibland liggandes på marken för att hitta den där vinkeln som kan ge wow-faktorn i en bild.

Nyhet från 2020 är att kombinera hund och bröllop. Klart vi fixar så er eller era älsklingar på fyra ben får ta särskild plats på er stora dag. mer infolängre ner.

Anna & Johannes

"Idag kom det ett jättefint paket till oss. Alltså wow vilket paket så fina bilder och så många!

Så fint med alla detaljbilder och att det fångades så många fina ögonblick under vår stora dag <3 tack snälla för ditt proffsiga engagemang! Vi kommer varmt rekommendera dig till andra som behöver en fotograf"Anna & Johannes

"Idag kom det ett jättefint paket till oss. Alltså wow vilket paket så fina bilder och så många!

Så fint med alla detaljbilder och att det fångades så många fina ögonblick under vår stora dag <3 tack snälla för ditt proffsiga engagemang! Vi kommer varmt rekommendera dig till andra som behöver en fotograf"Buketter

År 2021 band jag alla brudpars buketter, tärnbuketter och corsager som jag fotograferade. Denna extra tjänst ingår om man vill i alla fotopaket från och med 2022 Galleri för detta kommer snart

Jennie Carnudd Boden Norrbotten

OM MIG

I norra delen av Sverige i staden Boden bor jag med man och två grabbar i ett "Muminhus" tillsammans med en parson russel terrier.
HUNDAR ISLAND OCH KAFFE är bland det bästa som finns...
Har jobbat med kameler på Kolmårdens djurpark
Samlar på muminmuggar och bor i ett hus som ser ut som ett muminhus
Börjar alltid dagen med en kopp kaffe, gärna i trädgården på sommaren
Om någon frågar mig vart jag vill resa om jag får välja blir svaret ISLAND!

läs mer om mig

Tävling SM i fotografi


Jag deltog i SM -fotografi under 2021 och gick till final inom tema dokumentär bröllop.Tävlings bilden är från ett 12 timmars bröllop i Gällivare.

En investering för livet

Att hitta rätt bröllopsfotograf kan vara en utmaning. Vi har alla olika stilar och olika paket. Vad vill du ha kvar av bröllopet efteråt? När maten är uppäten och gästerna åkt hem? Jag lovar att bröllopsbilderna är blir ett sätt att återuppleva de fina minnen er stora dag kommer generera.


 

Tänk tillbaka på alla tillfällen det hade varit bra om man anlitat en fotograf, istället för att gå med på "Farbror Stigs" tjat om att han kan minsann ta bilder - ingen

av dem är kanske något man ens kan hänga upp i hemmet. Detta är inte dagen att ni ska välja att chansa!

Ni hyr inte en kamera -ni anlitar en kompetens -en fotografPhotography for the People and their lovely dogs

bröllop med hund

01/02

Er bästa vän med bröllopet

02/02

Er bästa vän med på bröllopet


Är ni också tokig i hundar? Består er familj också av en fyrfotad pälsklädd vän? Eftersom jag själv älskar HUNDAR är detta en självklarhet att blanda mina favoritinriktningar bröllop och hundar tillsammans. Det kan ni också göra. En del av dagen som vi fokuserar på fotografering med hund. Det kan vara på en plats nära ert hem, vid en trappa eller en skogsdunge. Det vi kommer fram till som passar er och hunden på just er dag. 

Portfoliofotografering


Ibland behöver vi fotografer få testa och utmana oss lite extra för att kunna leverera hållbara bilder i ALLA väder. Det är tyvärr ingen garanti att solen skiner just när ert bröllopsdatum äger rum. I galleriet nedan ser ni ett brudpar som vi, jag och Teresa egentligen fotade deras riktiga bröllopsbilder i augusti då det var soligt och varmt. Här ställer de upp som modeller en kall och regnig dag i slutet av oktober när vi egentligen tänkte ställa in pga vädret. Vilken tur att vi inte gjorde det för vi lärde oss massor och fick möjligheten att testa olika miljöer för att se hur det kan vara om man gifter sig i detta väder, för det är nog det enda vi inte kan påverka. Syns det på bilderna att det var ca fem grader och regnstorm? Sista bilden är en mobilbild på miljön så som det såg ut på ena platsen. Stort tack till Malin och Viktor samt hunden Milou som trotsade detta väder för att skapa magiskt vackra bilder!

Brudbuketten och kransen på hunden har jag, Jennie skapat för denna fotografering.

Här beskriver jag lite mer om hur det brukar gå till på ett ungefär


Förfrågan


Via formuläret nedan få vi kontakt med varandra och checkar av om jag är ledig ert datum. Är jag tillgänglig skickar jag mer information och bokar in en dag för att träffas online eller över en fika. Jag bor i Norrbotten men reser gärna!

Planeringsmöte


Om vi bor i närheten av varandra, träffas vi och jag vill höra allt om er dag. Vad ni har förväntningar och pratar om det. Ni får chansen att ställa fler frågor och efter det är det dags att boka.

Prov-fotografering


Om vi bor i närheten av varandra träffar jag gärna er lite närmare bröllopet för en provfotografering. Det innebär att ni får testa hur det känns att st framför kameran under mer avslappnade former. Kanske på den aktuella platsen vi senare tar bröllopsporträtten.


Bröllopsdagen


Det är dags för stora dagen och jag har förberett mig genom att reka fotoplatser, kollat reservplats om det skulle regna. Är er chaufför om ni önskar och ser till att bjuda er på frukt snacks och vatten vid pauserna. När ni är nöjda -låter jag er fortsätta kvällen eller natten.

”Jennie är en mycket trevlig och duktig fotograf. Hon tar uppdraget riktigt seriöst och ser ut fina fotoplatser eller så kan man komma med egna förslag. Provfotograferingen som erbjuds var jättebra så att vi fick lära känna henne som fotograf och hon fick lära känna oss. Bilderna från provfotograferingen blev som en bonus. Jennie är en mycket lugn fotograf som gör att man känner sig trygg framför kameran. Vi kände verkligen att vi kunde vara oss själva och att hon fångade vår personlighet. Jennie är även mycket bra med hundar och barn. Hon kunde verkligen fånga deras personlighet.

 På bröllopsfotograferingen hade Jennie sett ut en mycket fin plats som verkligen kändes som vi. Trots att vi själva var spända tog hon otroligt fina bilder på oss. Allt från detaljbilder, till porträtt, närbilder och foton som blir som konstverk. Att sedan ha med Jennie under själva vigseln är något vi inte ångrar. Hon fångade hela vigseln utan vi lade märke till henne alls. Efterbearbetningen som Jennie gör av bilderna ger den där sista finishen som ger bilderna sin vackra karaktär. Jennie är väldigt lyhörd som fotograf och kan fixa till efter önskemål. Vi är otroligt nöjda med våra bilder som verkligen levde upp till våra förväntningar. Vi ångrar inte en sekund att Jennie var med på vår stora dag, och skulle varmt rekommendera henne.”Investering & Bröllopspriser 2023

Rimfrost

12 000:-

Rimfrost

12 000:-

Rimfrost 3 -4 TIMMAR
• Bröllopsmöte/provfotografering
• Reseersättning inom Norrbotten
• Alla utvalda bilder på usb-minne,
• Webgalleri
• 3 st printar

Midnattsol

17 000:-

Midnattsol

17 000:-

Midnattsol
6-7 TIMMAR
• Bröllopsmöte/provfotografering
• Reseersättning inom Sverige
• Alla utvalda bilder på usb-minne
• Webgalleri
• 3 st printar

Norrsken

25 000:-

Norrsken

25 000:-

12 TIMMAR
• Bröllopsmöte/provfotografering
• Reseersättning inom Sverige
• Alla utvalda bilder på usb-minne,
• Webgalleri
• 3 st printar

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen. Så kolla där om ni ehj fått svar inom ett par dagar eller skicka ett sms.

FAQ

HUR BOKAR VI?

Börja med att fylla i förfråganformuläret på sidan. Ni binder er inte vid något när ni skickar in det. Vi kommer tillsammans överens via mail eller en träff om vad ni önskar av mig som fotograf. Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen så har ni ej fått svar inom ett par dagar kolla där eller skicka ett sms.
Kontaktinformation och personuppgifter som lämnas här kommer inte att lämnas vidare eller använda adressen till reklamutskick. Ni kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade.
Jag ser fram emot att höra från er och ses över en fika!

VAR FINNS GLIMMA STUDIO

Jag bor i Norrbotten men reser gärna! Om ni ska gifta er i "närheten" så tycker jag det är väldigt trevligt att ses innan o göra en provfotografering. Det ger er en erfarenhet att stå framför kameran under mer avslappnade former. Vi får ett gyllene tillfälle att lära känna varandra mera.

RESA FÖR BRÖLLOP

Hinner vi träffas innan ni gifter er? Då har vi möjlighet att gå igenom dagen, viktiga moment och tider, speciella önskemål och för att lära känna varandra mer. Bor vi långt från varandra pratar vi på telefon. Jag reser gärna! Om bröllopet är i närheten åker jag alltid ut och rekar platsen och områden i närheten för att det ska bli bra ljus och spara tid. Är bröllopet längre bort reser jag en dag tidigare för att stämma av platser. Resa och boende inom Sverige ingår i paket 2 och 3

BILDPAKET OCH LEVERANS

Jag kommer skicka er ett kontrakt där mer ingåendevinformation står. Ni kan boka ett av mina paket för att sen öka antal timmar när ni vet lite mer hur er dag kommer att se ut. Jag bokar endast ett bröllop per dag för att kunna ha detta utrymme för er.
Efter bröllopet: Ni kanske drar vidare på bröllopsresa eller pustar ut hemma. Jag kommer hem, laddar upp bilderna. Kan säkert inte låta bli att redigera några favoriter som jag skickar till er senast dagen efter bröllopet. Resten av bilderna redigeras noggrant och är klara att levereras på USB-minne ca 3-7 veckor efter bröllopet beroende på hög/lågsäsong.
Bilderna levereras lågupplöst för web och sociala medier samt högupplösta för egna printar på ett usb-minne. Önskar ni beställa canvastavlor album och andra printar går det givetvis utmärkt att beställa det av mig. Jag hjälper er gärna.