Bröllopsfotograf norrland


Jennie Carnudd Boden Norrbotten

Dagen när det är NI som är de glittrande stjärnorna. Det är er dag. NI skapar berättelsen genom att bjuda in mig att fotografera er och era nära och kära och vara vid er sida och fånga både de stora och små ögonblicken. När vännen torkar en tår, när brudnäbben fångar rosbladen på marken, de ögonblicken som ni inte alltid ser. Jag kommer att vara som en fluga på väggen stundtals, ibland liggandes på marken för att hitta den där vinkeln som kan ge wow-faktorn i en bild.

Ni älskar det genuina och naturliga i en bild. Ni vill ha levande bilder där kanske inte allt är perfekt och tillrättalagt men som berättar vilka ni är. Ni tycker om att kramas mycket… Ni vill spara ovärderliga minnen i generationer framöver. Då vill jag gärna berätta er historia i bilder.Nyhet 2020 är att kombinera hund och bröllop. Klart vi fixar så er eller era älsklingar på fyra ben får ta särskild plats på er stora dag.

NI gillar personliga bilder, bilder som får er att känna. Bilder som känns naturliga och som speglar ER.


Bröllopsfotograf Norrbotten

OM MIG

Jennie Carnudd Boden Norrbotten

I norra delen av Sverige i staden Boden bor jag med man och två grabbar i ett "Muminhus" tillsammans med en parson russel terrier och en devonrexkatt.


HUNDAR ISLAND OCH KAFFE är bland det bästa som finns...

  • Har jobbat med kameler på Kolmårdens djurpark
  • Samlar på muminmuggar och bor i ett hus som ser ut som ett muminhus
  • Börjar alltid dagen med en kopp kaffe, gärna i trädgården på sommaren
  • Om någon frågar mig vart jag vill resa om jag får välja blir svaret ISLAND!
  • Älskar hundar! Driver också varumärket "Glowdogs" där jag fotar och målar hundar.En investering för livet

Att hitta rätt bröllopsfotograf kan vara en utmaning. Vi har alla olika stilar och olika paket. Vad vill du ha kvar av bröllopet efteråt? När maten är uppäten och gästerna åkt hem? Jag lovar att bröllopsbilderna är blir ett sätt att återuppleva de fina minnen er stora dag kommer generera.

 

 
SPECIALINRIKTNING BRÖLLOP MED HUND


Er bästa vän med på bröllopet

Är ni också tokig i hundar? Består er familj också av en fyrfotad pälsklädd vän? Eftersom jag själv älskar HUNDAR är detta en självklarhet att blanda mina favoritinriktningar bröllop och hundar tillsammans. Det kan ni också göra. En del av dagen som vi fokuserar på fotografering med hund. Det kan vara på en plats nära ert hem, vid en trappa eller en skogsdunge. Det vi kommer fram till som passar er och hunden på just er dag. 

Jag är själv uppväxt med hund. Shelties,wheatens och nu har vi en pigg parson russelterrier. Varit aktiv inom olika hundsporter, hundutställningar med hund och med kameran, samt djurvårsutbildad med D9 nivå 2

Driver mitt andra varumärke ”Glowdogs art &photography” sedan maj 2019 Bröllop med hund/bröllopsfotograf norrbotten

Investering & Bröllopspriser 2021

Rimfrost


3 -4 TIMMAR
• Bröllopsmöte/provfotografering
• Reseersättning inom Norrbotten
• Alla utvalda bilder på usb-minne,
• Webgalleri
• 3 st printar

12 000:-

Midnattsol


6-7 TIMMAR
• Bröllopsmöte/provfotografering
• Reseersättning inom Sverige
• Alla utvalda bilder på usb-minne
• Webgalleri
• 3 st printar

17000

Norrsken


12 TIMMAR
• Bröllopsmöte/provfotografering
• Reseersättning inom Sverige
• Alla utvalda bilder på usb-minne,
• Webgalleri
• 3 st printar

25 000


Uppgifterna i ert formulär sparas endast i samband med er förfrågan och eventuell bokning, och raderas sedan i enlighet med GPDR.

Kolla i skräpposten om du inte fått svar av mig inom 2 dagar alternativt sms:a

FAQ

HUR BOKAR VI?

Börja med att fylla i förfråganformuläret på sidan. Ni binder er inte vid något när ni skickar in det. Vi kommer tillsammans överens via mail eller en träff om vad ni önskar av mig som fotograf. Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen så har ni ej fått svar inom ett par dagar kolla där eller skicka ett sms.
Kontaktinformation och personuppgifter som lämnas här kommer inte att lämnas vidare eller använda adressen till reklamutskick. Ni kan när som helst begära att få personuppgifterna raderade.
Jag ser fram emot att höra från er och ses över en fika!

LEVERANSTID

Ni kanske drar vidare på bröllopsresa eller pustar ut hemma. Jag kommer hem, laddar upp bilderna. Kan säkert inte låta bli att redigera några favoriter som jag skickar till er senast dagen efter bröllopet. Resten av bilderna redigeras noggrant och är klara att levereras på USB-minne ca 3-6 veckor efter bröllopet.

RESA FÖR BRÖLLOP

Hinner vi träffas innan ni gifter er? Då har vi möjlighet att gå igenom dagen, viktiga moment och tider, speciella önskemål och för att lära känna varandra mer. Bor vi långt från varandra pratar vi på telefon. Jag reser gärna! Om bröllopet är i närheten åker jag alltid ut och rekar platsen och områden i närheten för att det ska bli bra ljus och spara tid. Är bröllopet längre bort reser jag en dag tidigare för att stämma av platser. Resa och boende inom Sverige ingår i paket 2 och 3

ERA BILDER

Levereras lågupplöst för web och sociala medier samt högupplösta för egna printar på ett usb-minne. Önskar ni beställa canvastavlor album och andra printar går det givetvis utmärkt att beställa det av mig. Jag hjälper er gärna.