FAQ

Fotograferar du på andra ställen i landet?

Ja det gör jag. Jag bor i Boden norrbotten men reser gärna. Reseersättning ingår inom 5 mil. Kontakta mig för mer information.

vad ska vi ha på oss?

Kläder till en fotografering bestämmer ni själva, det jag brukar föredra är att ni matchar varandra någorlunda. Undvik gärna mörka svarta kläder samt randigt. Jornära färger är att föredra. Gärna kläder lager på lager och eller kläder med texturer och volanger.

fotograferar du på helger?

Ja det gör jag absolut. Fotar på veckodagar också men vill du fotas på en helg så är tipset att vara ute i god tid.

vad händer om barnen inte är på humör?

Det händer såklart att på just den bokade tiden är barnen eller hunden totalt icke samarbetsvillig. Det som kan funka är en paus, lite mellanmål, provar igen. Skulle det inte fungera i allafall så bokar vi om kostnadsfritt.

Behöver jag beställa printar via dig?

Det kan vara en djungel att beställa printar på egen hand så jag hjälper er naturligtvis mer än gärna. Jag rekommenderar er några ställen att vända er till om ni vill printa ut själva. Företag som jag själv har beställt ifrån och säkerställer god kvalité. Önskar du tavlor i canvas hjälper jag dig att beställa.

kan jag beställa extra bilder?

Ja absolut
5 digitala bilder extra kostar 1500 kr
10 digitala bilder extra kostar 2500 kr

Retusherar du bilderna?

Jag grundredigerar alltid bilderna innan de skickas till ert personliga onlinegalleri. Efter ni valt ut bilderna gör jag en mer noggrann redigering. Jag tar endast bort saker efter att ni sagt det och sår eller finnar som inte annars ska vara där tar jag bort efter att jag frågat om tillåtelse. Vid mer avancerad retuchering kan extra avgift tillkomma för den extra tiden.

Jag hittar inga priser?

Längst ner i varje galleri finns priser i form av "investering"

Har du någon fråga som inte finns med här? Skicka mig ett mail så svarar jag så fort jag kan.