barn &

familj

fotografering

Barnfotograf i Boden norrbotten-jennie carnudd

Investering i barnporträtt 

Glimma studio skapar iögonfallande fotografier med konstnärlig touch att hänga upp på din vägg. Skapa din egna kollektion av bilder som vi tillsammans fryst tiden för en stund och minnen att glädjas och skratta åt flera år framöver 

 


lekfulla bilder

Jag guidar er genom fotograferingen utan att be er sitta still och posera. Jag älskar att fånga ögonblicken som sker utan kraven. De där lekfulla, busiga bilderna. Kramas - lek - dansa. Ta en paus -fika. Släng löv plocka blommor känn vinden... jag skapar minnen att rama in och ha på väggen hemma hos er ❤

personliga bilder

Låt ditt barn få vara barn. Vi hänger på. De kommer kanske inte göra som man säger, inte sitta still och le. Det får bli bonus. Med mig som fotograf får de gärna dansa, blåsa såpbubblor eller hålla i ballonger. Kanske får med favoritnallen hänga med och låt ditt barn få känna sig så bekväm det bara går. För det är barnens personlighet just nu. Eller hur?


barn med hund

Klart er håriga familjemedlem kan vara med på vår fotografering. Min specialinriktning förutom barn och bröllop är just hundar. Jag har träffat och fotat mängder av dem och är såklart mer än väl välkomna. Se mer här

“Jag och min sambo besökte Glimma studio med våra 3 små barn för en fotografering. Mottagandet var helt fantastiskt och proffsigt! Att fotografera 3 barn på en och samma bild är inte det lättaste och jag undrade just om det skulle räcka med bara ett tillfälle, Men efter 20 minuter var vi till min förvåning helt färdiga och hade tid att fika och prata! Jennie har verkligen en förmåga att fånga just det rätta ögonblicket och vi är så otroligt nöjda med barnens porträtt. Vi kommer med all säkerhet att komma hit”

känslan när jag ser denna bild

Blir alldeles varm i hjärtat när jag såg denna bild på datorn för någon dag sedan. Mina egna barn när de var mindre. Jag känner oändlig glädje när jag tittar på den. Hör deras skratt. Det är just den känslan jag vill få ER att känna när ni ser på era barns bilder.

familjfotografering hos glimma studio


Visste du att det finns forskning som pekar på att bilder på ditt barn tillsammans med familjen ger barnet en starkare självkänsla då de känner sig älskade och bekräftade. (David Krauss)

Du kanske tänker "Men jag blir aldrig bra på bild" som även jag tänker ibland, men jag lovar att barnen tänker inte som oss vuxna, hur vi ser ut om vi har dubbelhaka eller ej på bilderna för ditt barn är du den FINASTE personen i deras liv. De har vuxit upp med dig vid sin sida och är barnens stora trygghet. De vill se er tillsammans och gärna på en tavla på väggen i ert hem.

För att boka en familjfotografering skicka en förfrågan lite längre ner på sidan så återkopplar jag om en tid och skickar en välkomstbroschyr.

OM MIG

Jennie Carnudd Boden Norrbotten

Det bästa som finns är att få glädja andra genom att jag får göra det min konstnärssjäl mår som bäst av -att vara kreativ med både kamera och pensel och skapa.

I norra delen av Sverige i staden Boden bor jag med man och två grabbar i ett "Muminhus" tillsammans med en parson russel terrier och en devonrexkatt.

Jag går in i det jag gör med mycket känslor och kraft. Jag får och kan ge mycket skaparglädje, vilket leder till hög kvalitet och ständig utveckling.

5 saker du inte visste om mig

 • Jag har ett grymt bra lokalsinne-
 • om jag hade en superkraft skulle det vara att kunna flyga
 • skrattar högt åt snapchats olika filter och röstförvrängning
 • Min DRÖM sedan jag var 16 år har varit att åka till Island. Drömmen blev verklighet år 2017 - 21 år senare!
 • Enda gången jag sjunger är när jag kör bil (ensammen)


sänd en förfrågan

Fyll i formuläret längst ned på sidan så jag får lära känna er och vilka sorts bilder ni önskar.

bokning

När vi hittat ett datum i kalendern får ni ett mail som beskriver mer ingående vad du/ni behöver veta - en guide i pdf format. Vi bestämmer en tid och en plats för fotograferingen. Vid eventuellt dåligt väder erbjuder jag fri ombokning.

Dagen innan hörs vi av och bestämmer exakt plats.

fotograferingen

Är tänkt att det ska bli en härlig lekstund tillsammans med mycket bus skratt och kramar. Jag guidar er genom hela sessionen. Det kan variera i tid, därför är jag försiktig med att bestämma den innan, men oftast tar det mellan 20 min till 1.5 timme. Platsen vi fotograferar på har jag rekat innan så jag ser var i miljön ljuset faller beroende på tid på dagen och årstid.

efter fotograferingen

Jag lägger ner mycket tid på bilderna jag skapar. Jag grundredigerar allihop som håller en god kvalité. En länk till ett personligt webgalleri skickas till er mailadress inom två veckor efter fotograferingen. Du markerar med ett hjärta vilka du vill ha. Alla bilder levereras färdigredigerade, digitala högupplösta för egna beställningar samt lågupplösta för web på ett usb-minne. Vill du köpa färdiginramade printar fixar jag givetvis det också

din investering

a little fairytale


3 digitala bilder

1800kr

memories in my heart


5 digitala bilder som levereras på ett vackert usb-minne.
Förstoring i 30X40 cm.
Entrébiljetter för hela familjen till Nordpoolen i Boden

2700kr

i want it all


I detta paket ingår ALLA fullt redigerade bilderna på ett vackert usb-minne. Inramad förstoring i 30x40 cm.
Entrébiljetter för hela familjen till Nordpoolen i Boden

4900

i alla paket ingår:

 • Personlig moodboard/konsultation innan fotografering
 • Fotografering i mysig miljö som jag rekar innan.
 • Digitala högupplösta bilder (för egna utskrifter) 
 • Olika rekvisita som bla renskinn, vit pall i skinn, såpbubblor, håraccessoarer med mera. 
 • Fika/mellanmål
 • Redigering av bilderna
 • Personligt onlinegalleri-välj ut dina favoriter

tillval blomsterkrans (riktiga blommor)400kr

Ge bort en värdefull present

Säljer presentkort

välj ett valfritt belopp och du får ett kort levererat till dig.

oktober

LEDIGA TIDER KVAR 1


november

LEDIGA TIDER KVAR 5

december

LEDIGA TIDER KVAR 2

Uppgifterna i ert formulär sparas endast i samband med er förfrågan och eventuell bokning, och raderas sedan i enlighet med GPDR.

Kolla i skräpposten om du inte fått svar av mig inom 2 dagar alternativt sms:a