Hund-

fotografering


HUNDFOTOGRAF JENNIE CARNUDD

-BODEN-NORRBOTTEN


Glimma studio skapar iögonfallande fotografier med konstnärlig touch att hänga upp på din vägg baserat på karaktären hos DIN lojala vän- hunden.

Jag erbjuder dig att komma till min studio i Boden eller utomhus i skogen eller strand eller eget önskemål. Jag kan också resa med bil och komma hem till dig och din hund!

studio på turné

Den mindre studioutrustningen kan lätt packas i en bil och besöka ditt företag. Eller ett hundgäng som går ihop. Uppfödare som vill ha vackra bilder på sin kull. Eller ett evenemang som är hundrelaterat. Kontakta mig för mer information glimmastudio@gmail.com

Seperat prislista för studio på turné. OBS! under corvid 19 tills vidare är endast utomhusfotografering möjlig.

accessoarer

Klart din hund kan bära accessoarer som blommor...du får tillgång till mina accessoarer i form av halsband, hattar, slipsar, flugor och hårband.


vacker pall

Eftersom jag fotar både i studio och utomhus kan pallen eller väskan hänga med ut i naturen.

jag målar din hund

Önskar du en målning på din fyrfotade vän? Eller kanske ge bort en present till någon? Jag garanterar att det är en uppskattad present! Det jag vill att du gör först är att du väljer vilket material den ska målas på. Är det en canvasduk, eller en aqvarelle. Målningarna kommer bli oersättliga minnen att glädjas av. Ett mobilfoto är det enda du behöver. Kontakta mig för mer info och priser för att skräddarsy just dina önskemål. 

hundfotografering norrbotten

Bröllop med hund

Nyhet 2020 är att kombinera hund och bröllop. Klart vi fixar så er eller era älsklingar på fyra ben får ta särskild plats på er stora dag. kika in här för mer information om bröllop http://glimmabrollop.se/brollop-med-hund/

blomsterkrans

Önskar du att hunden bär en blomsterkrans under fotograferingen skapar jag den innan på beställning som sker vid bokning.


barn med hund

Barn och familjfotograf som jag är tycker jag såklart att hunden ska vara med på bilderna. Den kan vara med under hela sessionen eller en liten stund av den.

Jennie carnudd

fotograf

Glowdogs är ett varumärke under glimma studio. Jag har inte räknat antal hundfotograferingar men det är hundratals, kanske över 300? Och därför har jag skapat ett nytt varumärke för just detta. Här är fokus på hundar. Min specialnish är också bröllop med hund.

Läs mer om mig


"Jag är så nöjd med bilderna, du har verkligen lyckats ta så fina foton på vår älskade lilla Ludde! Vi är även så stolta över att du vill visa bilder på Ludde i din verksamhet, så roligt! Önskar dig verkligen lycka till med Glimma studio"

boden norrbotten

På gång 2022

Jag kommer finnas på plats under mässan och erbjuda hundfotografering i studio! Jag ser fram emot att träffa dig och din hund där!

Läs mer om mässan här

"Jag vill inte släppa lös min hund"

Det är jättevanligt att ägaren inte vill eller kan lossa på kopplet för att man kan riskera att hunden kan smita iväg eller bli nyfiken på annat. Behåll kopplet på och jag redigerar bort det i efterhand via de redigeringsprogram jag använder. Allt för att det ska kännas tryggt för dig!

efter redigering

Kan det se ut så här med samma bild.


SÄND EN FÖRFRÅGAN


Fyll i formuläret längst ned på sidan eller skicka ett mail till glimmastudio@gmail.com så jag får lära känna er och vilka sorts bilder ni önskar.

BOKNING


När vi hittat ett datum i kalendern får ni ett mail som beskriver mer ingående vad du/ni behöver veta - en guide i pdf format. Vi bestämmer en tid och en plats för fotograferingen. Vid eventuellt dåligt väder erbjuder jag fri ombokning . Dagen innan hörs vi av och bestämmer exakt plats.


Fotografering

För att få fram det bästa hos din hund och att kunna fånga just din hunds personlighet bygger jag först upp ett förtroende hos hunden. Med godis eller leksak skapar vi tillsammans bilderna som kommer förgylla din vägg hemma på din bästa vän. Jag guidar er genom hela sessionen. Det kan ta lite olika tid, därför är jag försiktig med att bestämma den innan, men oftast tar det mellan 20 minuter till 1.5 timme. Platsen vi fotograferar på har jag rekat innan så jag ser var i miljön ljuset faller beroende på tid på dagen och årstid.

EFTER FOTOGRAFERING


Jag lägger ner mycket tid på bilderna jag skapar. Jag grundredigerar allihop som håller en god kvalité. En länk till ett personligt webgalleri skickas till er mailadress inom två veckor efter fotograferingen. Du markerar med ett hjärta vilka du vill ha. Alla bilder levereras färdigredigerade, digitala högupplösta för egna beställningar samt lågupplösta för web på ett usb-minne. Vill du köpa färdiginramade printar fixar jag givetvis det.

canvastavla

Efter fotograferingen kan du beställa en bild på canvas. Jag hjälper dig med detta och vet vilka leverantörer som ger ett fint resultat.

fineartprint

Vill du att din bild på din hund ska påminna om en aqvarellmålning? Fineartprint är ett arkivbeständigt konstpapper i 100% bomull som håller i över 100 år. Detta efterbeställer du efter en fotografering.

På bilden är hunden "Ludde" i stl 30x40 cm och så här skrev matte till Ludde:

"Jag är så nöjd med bilderna, du har verkligen lyckats ta så fina foton på vår älskade lilla Ludde! Vi är även så stolta över att du vill visa bilder på Ludde i din verksamhet, så roligt! Önskar dig verkligen lycka till med Glimma studio!"

ramar in bilden

Om du vill så beställer jag bilden köper ram och ramar in bilden åt dig. Perfekt om det är en present att ge bort.


din investering

a little fairytale

1800 kr

3 digitala bilder (hög+lågupplöst)

memories in my heart

2700kr

5 digitala bilder som levereras på ett vackert usb-minne.
Förstoring i 30X40 cm fineart
En timmes hundträning. Hyr hundhall för egen valfri träning hos Röger Hundtjänst i Luleå (bokas via mig)

i want it all

4900

I detta paket ingår ALLA fullt redigerade bilderna på ett vackert usb-minne. Inramad förstoring i 30x40 cm fineart. En timmes hundträning. Hyr hundhall för egen valfri träning hos Röger Hundtjänst i Luleå (bokas via mig)

presentkort

En perfekt present att ge bort en fotografering till någon du tycker om. Välj ett valfritt belopp och jag fixar kort med förifyllda fält.

minisession

SKICKA EN FÖRFRÅGAN här