Företag

En bild av dig eller ditt företag är någons första intryck av dig!

BILDER SOM REPRESENTERAR DIG OCH DITT FÖRETAG

Sociala medier, webplattformar växer och är den väg många kunder hittar till dig. Då är det viktigt att visa framtida kunder en rättvis uppfattning vem du är och vad du gör för dem. Med proffsiga bilder hjälper jag dig att visa din profession.

BILDER TILL DITT KONTOR

Vill du piffa upp väggarna med tavlor med motiv som passar ditt företag? Det kan vara naturmotiv, dimma, solnedgångar, resebilder, fåglar och mycket mer. Jag har en stor bildbank att erbjuda. Kontakta mig vid speciellt önskemål så skickar jag en gallerilänk online där du kan se utbudet.

personlig plan

Hemsida, nyhetsbrev, blogg LinkedIn eller dokumentation av verksamheten.

Vad vill du visa? Vilka bilder är viktiga? Vilka färger tänker vi att företaget har? Kläder, rekvisita och vilka platser passar ditt företag för att dina besökare ska känna igen sig?

När vi kommit fram till vad som speglar ditt företag är det dags att boka tid och plats/platser. Via mail glimmastudio@gmail.se eller telefon 076-805 1899 kommer vi överens om det.

Efter fotografering

Skickar jag ett urval via ett galleri online. Där väljs favoriterna ut och redigeras mer noggrant. Alla bilder levereras både högupplösta i jpg och anpassade för web och är för fri användning.

paket

  • Paket 1 - Fotografering ca 1-4 timmar, ca 30 bilder med fri användningsrätt inklusive anpassning till web och redigering av bilderna 7.900:- exkl moms
  • Paket 2 - Fotografering ca 1-8 timmar, ca 50-60 bilder med fri användningsrätt inklusive anpassning till web och redigering av bilderna 12.900:- exkl moms


Enstaka bilder

  • Fotografering per timme 1500:- exkl moms (Minsta debiteringen)
  • En högupplöst bild redigerad för tryck och web 400:- exkl moms


samarbetspartners:

röger hundtjänst

http://www.roegers.se

Hundkurser och hunddagis i Luleå

morringens

http://www.morrringens.se/

Vi erbjuder hunddagis- och pensionat, katt- och smådjurspensionat, hästpensionat- och inhysning, sova med hund vandrarhem, guidade gårdsbesök, skogsbad. Vi har även gårdsförsäljning av ägg, saft-sylt, grönsaker och sommarplantor. Vi erbjuder även Grön Hälsa med metoden Naturunderstödd rehabilitering.

Svahr ab

https://svahr.se/

HR-stöd, undervisning, texttjänster och pedagogisk coachning i Boden